Akcióink és kiemelt ajánlataink

Nyári Nyelvtanfolyamok

Hogyan legyél jobb nyelvvizsgázó,

kattints ide, és gyere július 3-án:

.

 

Jelentkezési lap és a részletek

.

Nem fogod elhinni, de már több, mint 614 sikeres nyelvvizsgázónk van Keszthelyen!

Most azt gondolod, hogy a te eseted a legnehezebb, abból biztos nagyon nehéz lesz sikeresen nyelvvizsgáznod.

Csak egy gyors merítés abból, hogy Zsófi diákjai milyen problémákat küzdöttek le:

  • nem merek megszólalni idegen nyelven, néha még magyarul sem
  • nem tudok a témákhoz hozzászólni
  • kevés a szókincsem - csapnivaló a nyelvtanom
  • nem tudom miről kellene írnom a levélben
  • nem tudom az időmet okosan beosztani a feladatokra

Több száz diák tapasztalata van Zsófi ujjaiban, ezt pedig ezen a nyáron átadja neked. Gyere el a júliusi tréningre!

A nyelvvizsga felkészítő tanfolyamon mindent megkapsz, ami ahhoz kell, hogy rutinnal, könnyedén írj levelet, bátran beszélj mások előtt, félelem nélkül nyelvvizsgázz. Ezt a rengeteg tapasztalatod most egy hónap alatt sűrítve megkapod.

Szerintem ez az egy hónap éveket spórol neked, hiszen csomagban adjuk át neked a rutinunkat.

Kattints most ide, és gyere július 3-án:

Jelentkezési lap és a részletek

 

Subscribe to Akcióink és kiemelt ajánlataink

Kapcsolat

Kövess minket

Vélemények

"A Katedra Nyelviskola nagyon családias légkört teremt illetve a tanárok alaposan felkészültek az órákra és a maximumot nyújtják a diákok számára!

"Nagyon jó tanárom van! Még nem régen kezdtem, de számomra már az siker, hogy nagyon megszerettem az angol nyelvet és örömmel tanulom és készülök fel."

"Azért választottam a Katedrát, mert kedvező ajánlatokat kínált, és a testvérem is itt tanult. Nagymértékben hozzájárul nyelvtudásom fejlődéséhez, jó a közösség és a tanárok.

"Azért szeretek ide járni mert itt nagyon kedves, barátságos és segítőkész mindenki. Az órák nagyon jó hangulatban telnek és persze mindenki számíthat segítségre ha nem ért valamit.

Nagyon meg voltam elégedve mindennel, az időbeosztással, a rugalmassággal és főként az oktatás színvonalával. Két tanárt ismertem meg, mindketten nagyon felkészültek és kiváló pedagógusok.

"Teljesen kezdőként nagyon megnyugtató jó közösségben tanulni. A felkészült tanárnő jó előadó készsége sokat segít az idegen nyelv elsajátításában.

„Minden ember számára fontos lehet az idegen nyelv tanulása. Úgy érzem a Katedra Nyelviskolában kitűnő munka folyik. A légkör barátságos, a tanárok jól képzettek.

"Nagyon kedves, türelmes és segítőkész hozzáállást tapasztaltam, amikor érdeklődtem a nyelvtanulási lehetőségekről. Az elsődleges szempont, ami számomra a legfontosabb, a rugalmas hozzá állás.

"Jó tanárom volt, a rendelkezésre álló tananyag megfelelő volt, minden kérdésemre választ kaptam, mindenki nagyon segítőkész volt és szerettem a kis csapat tagjait, akikkel együtt tanultam.

"Azért választottam a Katedrát, mert hallottam, hogy nagyon jók az eredmények és a felkészülést támogató tanárok. Nagyon jó volt a csapat, az oktató és a tanfolyamszervező.