Katedra Keszthely

Magunkról

„Hogy te is szóhoz juss!” A jeligénk. Nálunk nem lehet elbújni a tanterem végében és végighallgatni az órát csendben. Hisszük azt, hogy egy idegen nyelvet csak úgy lehet megtanulni, ha használjuk. Ha beszélünk.

Csapatunk:

Lélekné Ivony Zsófia vagyok, az iskola szakmai vezetője. Angol tanár, TELC nyelvvizsga felkészítő és vizsgáztató tanár.  Idestova 15 éve tanítok, 9 éve nyelvvizsgáztatok. Imádok tanítani, ha tanítok, félreteszek mindent, csak a diákjaimra koncentrálok, mert felelősséggel tartozom irántunk, fontos, hogy sikeresen levizsgázzanak. De ne csak papírt szerezzenek, hanem megértsék, mekkora kincs, ha tudnak idegen nyelven kommunikálni. Folyamatosan továbbképzésekre járok (nem csak nyelvire), mert csak így lehet minőségi oktatást adni.  

Lélek Viktor, az iskola marketing vezetője. Informatikát és marketinget tanít. Rajz szakos múltja miatt tökéletesen kezeli az Adobe csomagokat, ezért ő készíti a kreatív anyagokat is. Az informatikában és a grafikus világban találja meg azt, amit én az angolban. Szintén szeret tanítani és előadni is. Folyamatosan részt vesz képzéseken, hogy minél naprakészebb legyen, újabb és újabb információt tudjon átadni a diákjainak.

Ruzsics Ildikó, az iskola ügyfélszolgálati vezetője. Tanfolyamokat szervez és tartja a kapcsolatot az ügyfelekkel.

Tanáraink mind diplomás tanárok, akik vizsgáztató tanárok is (TELC, Társalkodó,Gazdálkodó). Ízig-vérig tanárok, akik nem a papírmunkát, hanem a tanítást szeretik. Minden évben továbbképzéseken vesznek részt.

Az iskola

Nem szeretjük a tömegképzést, ezért az épületet és a termeket is úgy alakítottuk ki, hogy kis fős csoportokban lehessen idegen nyelvet, informatikát tanulni. Interaktív táblával és projektorral felszerelt termeink meetingek, előadások, tréningek tartására is alkalmas.

TELC vizsgahely vagyunk

Miért pont a TELC? Célunk volt egy olyan színvonalas nyelvvizsgázási lehetőséget biztosítani azoknak, akik itt és a térségben laknak, amely megfelel a mai elvárásoknak, mely nem csak papírt ad, hanem használható nyelvtudást. Államilag elismert, így bárhol elfogadják (nem csak Magyarországon), álláshoz, diplomához, és plusz pontot jelent a felvételinél. Az átmeneteli arányunk: 94% felett van!

Áraink

Nem a legolcsóbbak vagyunk, de minőségi oktatásra törekszünk, képzett tanárokkal, színvonalas helyszínnel.

Minőségi és mennyiségi mutatók:

 

Cím
8360 Keszthely Deák F. u. 28.
Nyitva tartás
Nyári nyitva tartás: hétfőtől-csütörtökig: 08:30-12:30 pénteken: 08:30-12:30
Telefonszám
Térkép

Katedra Keszthely

Nyári nyitva tartás: hétfőtől-csütörtökig: 08:30-12:30 pénteken: 08:30-12:30 8360 Keszthely Deák F. u. 28. 36209214974, 3683313904