Tolmácsolás, fordítás

A Katedra Nyelviskola évtizedes tapasztalatára támaszkodva szakértelemmel és felelősséggel foglalkozik tolmácsolással és fordítással.

Megrendelőink között megtalálhatók magánemberek, vállalatok, intézmények egyaránt, a megrendelőink többsége visszatérő ügyfelünk, amely garancia az új megrendelők számára is.

Vállalunk szinkron-, konszekutív- és kísérőtolmácsolást, valamint bármely szakterület írásbeli anyagainak fordítását kiemelt nyelvi színvonalon, korrekt áron, kiváló referenciákkal.

Fordítunk többek között szerződéseket, éves beszámolókat, üzleti terveket, bírósági végzéseket, Európai Uniós szakanyagokat, pályázati anyagokat, honlapokat, prezentációkat, gépkönyveket, bemutatkozó anyagokat, tankönyvet.

 

Tolmácsolunk konferenciákon, üzleti tárgyalásokon, uniós rendezvényeken, hivatalos és magánjellegű találkozókon, kiállításokon, kulturális rendezvényeken, szakmai tréningeken és előadásokon, esküvőkön. A jó munka elvégzéséhez idő és szakértelem szükségeltetik, ezért nem biztos, hogy a Katedra árai a legalacsonyabbak a piacon. A rossz minőségű fordítás kijavítása rengeteg időt és bosszúságot jelent, a gyenge tolmács tönkreteheti a legjobb szakmai konferencia színvonalát is!

Adatbázisunkban több száz szakfordító és tolmács található meg, akiknek a munkáját folyamatosan figyelemmel kísérjük, értékeljük.
Fordítóink és tolmácsaink kivétel nélkül felsőfokú szakmai és nyelvi végzettséggel, valamint több éves tapasztalattal rendelkeznek.

 

Fordítás 48 órán belül!

Külföldre utazik vagy csak sürgős:

Egy - két oldalas dokumentum fordítása
magyarról -> németre, németről -> magyarra,
magyarról -> angolra, angolról -> magyarra
akár 48 órán belül, akár zárolással is.

Mely dokumentumok fordítását készítjük el 48 órán belül?

 • erkölcsi bizonyítvány
 • oklevél
 • bizonyítvány
 • diploma
 • egyéb iskolai irat
 • szakmai igazolás
 • születési- házassági anyakönyvi kivonat
 • személyi azonosító, lakcímkártya, jogosítvány

A gyorsaság ára a fordítási díj + 50 %-a.

Online ügyintézés:

Nem kell elhagynia irodáját, lakhelyét: a teljes fordítást online intézzük az ajánlatkéréstől a fizetésig.

Online fizetés:

A fizetés történhet helyben készpénzzel vagy előreutalással.

Nem szerkeszthető dokumentumok:

A szkennelt pdf dokumentumokat, a képeket (jpg. gif), és más papíralapú forrásnyelvi szöveget karakterfelismerő szoftverrel beolvassuk.

Elkészült fordításodat online és elektronikus formában is megkapod. Amennyiben igényled az elkészült fordítást, be is tördeljük és nyomdai levilágításra kész formátumot készítünk abból.

Teljes körű titoktartás!

Munkatársunk a fordítási feladat elvégzése során birtokába jutott ismereteket, információkat sem saját, sem pedig harmadik személy részére nem használhatja fel.

Kérjen árajánlatot most:

Visszahívást kérek

 • 1
  Személyes adatok
 • 2
  Kész

Segíthetek?